HMSHost

‘Praktische trainingen helpen mij nog beter te worden in mijn functie ‘

Marcello
Cafe Comunal

‘Met veel trots kan ik vertellen dat ik via HMSHost aan mijn HBO opleiding ben begonnen’

Anwar
Mediterranean Sandwichbar

‘Opereren binnen een groot internationaal concern biedt mij perspectieven’

Imke
Cafe Chocolat
Snel zoeken
Vacatures
inAmsterdam Bijlmer Arena
inAmsterdam Schiphol Airport
inAmsterdam Schiphol Airport
inAmsterdam Airport Schiphol
inAmsterdam Airport Schiphol
inAmsterdam Airport Schiphol
inAmsterdam Airport Schiphol
inAmsterdam Airport Schiphol

Managementfunctie Amsterdam / Schiphol

Op zoek naar een Managementfunctie in de regio Amsterdam? Al eens gedacht aan werken op Schiphol?

Wat denk je van leidinggeven aan een team van tientallen medewerkers, of een omzet draaien van tienduizenden euro’s per maand? Kun jij deze druk en verantwoordelijkheid aan? Heb jij passie voor eten & drinken en kun je dit overbrengen op het team waaraan je leiding geeft? Als je deze vragen met ‘ja’ kan beantwoorden, ben jij misschien wel de enthousiaste, gedreven en inspirerende (Assistent) Horecamanager die we zoeken.

We vragen veel van onze (Assistent) Horecamanagers, maar daar staat tegenover dat we potentiële mensen graag verder laten groeien. Als Assistent Store Manager kun je 'in de breedte' jezelf verder ontwikkelen. Wij moedigen dit aan en ondersteunen dit doormiddel van uiteenlopende trainingen. Met deze extra bagage bereid je jezelf voor op een volgende stap binnen onze organisatie Waar liggen je talenten en waarin wil je jezelf ontwikkelen?

Kortom bij HMSHost liggen veel kansen, maar die moet je wel zelf pakken. Ook internationaal zijn er mogelijkheden, want HMSHost is actief op meer dan 100 luchthavens. Neem maar eens een kijkje op www.hmshost.com op welke luchthavens je HMSHost concepten vindt. Dit maakt ons een internationale speler op Nederlandse bodem!

Carrière
Extra arbeidsvoorwaarden
Internationaal
Diversiteit
sluiten

Carrière

Operationeel management vinden wij “key” binnen onze organisatie! Je leert alle facetten van dit vak zoals het leiding geven aan een zeer divers team met verschillende culturen, inkoop, maar ook sturen op cijfers. Al onze operationele activiteiten worden ondersteund door een aantal stafdisciplines, zoals Human Resource Management, Food and Beverage, Logistiek en Finance. De doorgroeimogelijkheden vanuit een operationele managementpositie zijn er daarom zowel horizontaal als verticaal.

sluiten

Extra arbeidsvoorwaarden

Naast de horeca cao kent HMSHost ook een aantal interessante extra arbeidsvoorwaarden op management niveau, wat denk je van:

  • bonusregeling voor operationeel management 
  • en een aanvullende pensioen regeling 
  • deelname aan collectieve verzekeringen zoals ziektekosten verzekering 
  • interne en externe trainingen (via onze HMSHost Academy) 
  • opleidingen op MBO en HBO niveau
sluiten

Internationaal

HMSHost heeft meerdere locaties binnen Europa, maar ook daar buiten. Dit betekent dat wij de contacten hebben om voor jou te bemiddelen in een dienstverband in het buitenland. Je zal niet de eerste HMSHost medewerker zijn die zijn carrière voortzet in Engeland, Canada of zelfs in Australië.

sluiten

Diversiteit

Wij exploiteren bekende brands zoals Starbucks, Burger King en La Place, en ontwikkelen zelf concepten als Café Chocolat, Grand Café Het Paleis en Harvest Market. Ieder concept heeft zijn eigen identiteit. Voor gasten die weinig tijd hebben, zijn er ‘to go’ concepten zoals GrabandFly en Urban Food Market. Gasten die iets meer tijd hebben om door te brengen op Schiphol, zijn van harte welkom bij de counterconcepten zoals Mediterranean Sandwich Bar en bread! De full service restaurants zoals Grand Café Het Paleis en The Brasserie richten zich op gasten die alle tijd hebben. Bij welk type concept voel jij je het meeste thuis? Wij zoeken de juiste persoon bij het juiste concept.

Volg ons op Facebook
Volg ons op linkedin
hmshost.com
An Autogrill Company
Vacatures Management vacatures Bijbaan vacatures Fulltime vacatures Stages Staffuncties
Functies Managementfunctie Bijbaan Fulltime horeca baan Amsterdam Stages Staffunctie
Werken bij HMSHost Vacatures horecamanager Vacature horeca bedrijfsleider Bijbaan Schiphol Bbl vacatures Vacatures Starbucks
OTYS Recruiting Technology © HMSHost 2018 | Disclaimer | Sitemap | Managers login | Links | RSS
HMSHost gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.